De ZuiderSter straalt overal

BARENDRECHT/CAPELLE - Uit de verte torent een imposant pand boven de omgeving uit. Typerend voor de ZuiderSter. Hoog aan het firmament en een stralend middelpunt. Niet voor niets weet vrijwel iedereen in de regio Rotterdam/Rijnmond wat er met de ZuiderSter wordt bedoeld.

BARENDRECHT/CAPELLE – Uit de verte torent een imposant pand boven de omgeving uit. Typerend voor de ZuiderSter. Hoog aan het firmament en een stralend middelpunt. Niet voor niets weet vrijwel iedereen in de regio Rotterdam/Rijnmond wat er met de ZuiderSter wordt bedoeld.

Op het gebied van woninginrichting heeft de ZuiderSter in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd. Al bijna 75 jaar staat de ZuiderSter bekend om een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding van haar artikelen. Vele duizenden mensen brengen elke week een aantal aangename uren door in de woonwinkels. Zowel in Barendrecht als in Capelle a/d IJssel is er circa 10.000 vierkante meter toonzaal met een enorm en uitgebreid aanbod.

‘We zijn geen speciaalzaak, maar hebben veel speciaalzaken onder één dak,’ vertelt René de Blok van de ZuiderSter. Hij en zijn broers geven met z’n drieën leiding aan een team van ruim 70 mensen, die in vol- of deeltijd werkzaam zijn in het bedrijf. En het gaat om vakbekwame mensen. ‘Regelmatig worden onze mensen geschoold door instanties of leveranciers, waardoor ze onze klanten een deskundig advies kunnen geven.’

Die deskundigheid is wel nodig, want het assortiment is enorm groot. In een logische opstelling staan alle goederen opgesteld voor de klanten. Een gedeelte voor het slapen, een keukengedeelte, kantoormeubelen, kinderkamers, verlichting, accessoires en vooral veel wonen. De huiskamers met meubilair zoals banken, stoelen, tafels en kasten.

Het zou zomaar een uitstapje kunnen zijn, want in het gezellige restaurant kan op elk gewenst moment een tussenstop gemaakt worden. Of het nou een kopje koffie of een complete warme maaltijd moet zijn: ook het keukenpersoneel staat z’n mannetje.

En daar zijn ze bij de ZuiderSter best wel trots op. ‘We hebben woonwinkels waar mensen graag naartoe komen. Ten eerste is het vooral de aantrekkelijke prijs die we hanteren, ten tweede leveren we prima kwaliteit en ten derde is het gewoon aangenaam vertoeven in de ZuiderSter.’

Bent u er al geweest? Je hoeft er geen sterren voor te kunnen lezen. De ZuiderSter straalt overal.

Hoofdweg 18 in Capelle aan den IJssel, Aalborg 15 in Barendrecht of digitaal www.zuiderster.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).