CJG Prins Alexander neemt deel aan Week van de Opvoeding

CJG Prins Alexander neemt deel aan Week van de Opvoeding
Van 1 tot en met 7 oktober staat Nederland voor de tweede keer in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden allerlei activiteiten plaats. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Prins Alexander organiseert in samenwerking met de deelgemeente verschillende activiteiten. Het thema dit jaar is 'Luister 's naar me'.

Van 1 tot en met 7 oktober staat Nederland voor de tweede keer in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden allerlei activiteiten plaats. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Prins Alexander organiseert in samenwerking met de deelgemeente verschillende activiteiten. Het thema dit jaar is ‘Luister ’s naar me’.

Op woensdag 3 oktober vindt er een informatiemarkt bij CJG Prins Alexander plaats. Voor zowel kinderen als ouders/verzorgers is er iets te doen. Kinderen kunnen zich laten schminken of meezingen in een popkoor of mee trommelen met een brassband. Wegens succes komt de poppen- en berendokter ook weer langs om knuffels en poppen van kinderen te onderzoeken. Kinderen die van verhalen houden kunnen aanschuiven tijdens de voorleesmarathon. De clowns Zus en Zo zorgen deze middag voor de vrolijke noot.

Ouders/verzorgers kunnen kennis maken met CJG Prins Alexander en de samenwerkingspartners. Je kunt er informatie vinden over opvoeden, opgroeien en alles wat daarmee te maken heeft of jouw vragen stellen aan één van de medewerkers van het CJG.

Dag van de Opvoeding
Vrijdag 5 oktober is er de Dag van de Opvoeding. Een dag vol ontmoetingen, inspiratie, workshops en programma’s waarbij ouders en kinderen centraal staan. Op deze dag toetert de camper van Familiy Factory door de deelgemeente. Op locatie worden korte workshops georganiseerd, informatie gegeven over opvoeden en leuke gadgets en cadeautjes weggegeven. De Dag van de Opvoeding wordt afgesloten in buurthuis Zjaak in Prinsenland. Hier maken ouders voor elkaar en andere gezinnen een feestelijke maaltijd klaar.

Meer informatie over de Week van de Opvoeding en het volledige programma kun je vinden op www.cjgalexander.nl en www.prinsalexander.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).