Baby’s geprikkeld door klassiek

Baby’s geprikkeld door klassiek
Een zuigeling beroert de toetsen van de piano in De Doelen. Bijna veertig baby's verzamelden zich afgelopen zondag in de concertzaal om te luisteren naar klassieke pianoklanken tijdens de zogenaamde Kindermuziekweek.

Een zuigeling beroert de toetsen van de piano in De Doelen. Bijna veertig baby’s verzamelden zich afgelopen zondag in de concertzaal om te luisteren naar klassieke pianoklanken tijdens de zogenaamde Kindermuziekweek.

De organisatie wilde via het speciale concert de zintuigen van de baby’s prikkelen omdat zij geluid veel beter horen en voelen. Verder was er voor de wat oudere kinderen een voorstelling van Joep Onderdelinden en Daan Schuurmans, waarin verhalen werden verteld met live muziek, en konden kinderen knutselen, een workshop gamelan volgen en dansen tijdens een Barokdisco.

Baby’s die nog niet de mogelijkheid hebben gehad om van de klassieke sfeer te proeven kunnen volgende week op herhaling. Dan zijn er nog drie baby-concerten in De Doelen. (Foto: Leendert van der Waal)

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).