Nieuwe woontoren Terras aan de Maas Spijkenisse in voorverkoop

Nieuwe woontoren Terras aan de Maas Spijkenisse in voorverkoop
Wie op zoek is naar een mooi appartement in Spijkenisse moet donderdag 21 december vrijhouden in de agenda. Dan is er namelijk de mogelijkheid om alles te weten te komen over de tweede woontoren van Het Terras aan de Maas.

Wie op zoek is naar een mooi appartement in Spijkenisse moet donderdag 21 december vrijhouden in de agenda. Dan is er namelijk de mogelijkheid om alles te weten te komen over de tweede woontoren van Het Terras aan de Maas.

Welkom

Deze donderdag organiseert ontwikkelaar VORM in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse een kick-off. Je krijgt dan informatie over de prijzen, de keukens, het sanitair en het duurzame karakter van het gebouw. Kortom, over alle ins en outs van het plan. In het verlengde daarvan kom je alles te weten over de enorme financiële voordelen van de duurzaamheidshypotheek, die VORM Finance aanbiedt. Je bent van 19.00 tot 21.00 uur welkom. Het Carlton Oasis Hotel is te vinden aan de Curieweg 1 in Spijkenisse.

Het nieuwe gebouw (‘toren B’) krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, boven op de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo’n 100 tot circa 150 vierkante meter. Er komen in deze toren ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta.

Iets lager

De nieuwe woontoren van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw. Wel wordt de toren vijf verdiepingen lager. Ook krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Na de kick-off van 21 december krijg je bijna drie weken de tijd om alle stukken goed door te nemen en al je vragen aan de makelaars te stellen. Daarna start de voorverkoop, ofwel de pre-qualify. Je kunt dan vanaf een bepaald tijdstip het inschrijfformulier invullen en digitaal insturen. Daarbij geldt het principe: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Als je er snel bij bent, heb je de eerste keus voor een bepaad bouwnummer. Het verkoopteam van VORM gaat dan als eerste met jou in gesprek. Tijdens de kick-off van 21 december vertelt VORM je meer over hoe pre-qualify precies werkt. Als je je via de projectsite inschrijft als belangstellende (of dat eerder al hebt gedaan), krijg je vanzelf bericht wanneer en hoe laat de pre-qualify exact start. Op die site vind je ook meer informatie over de duurzaamheidshypotheek, die flink in je maandlasten kan schelen. Je kunt daar bovendien een gratis quickscan laten doen om in te schatten wat je maandlasten in dit gebouw zullen worden of je die kunt betalen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).