Dit zijn de genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017

Dit zijn de genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017
De drie genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017 zijn bekend. Aldowa, Tuinderij Vers en WeAreReasonable People zijn door de vakjury uitgekozen. Op maandag 27 november wordt bekend welke onderneming zicht mag kronen tot de beste van de regio. De Nieuwspeper zet ze voor je op een rij:

De drie genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017 zijn bekend. Aldowa, Tuinderij Vers en WeAreReasonable People zijn door de vakjury uitgekozen. Op maandag 27 november wordt bekend welke onderneming zicht mag kronen tot de beste van de regio. De Nieuwspeper zet ze voor je op een rij:

Aldowa (Schiedam)
Aldowa is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen gevelbekleding voor gebouwen en infraprojecten. Zij ontwerpen en engineren de gevelbekleding samen met architecten, produceren de panelen op maat op eigen productielocatie en monteren de panelen in het veld. Kenmerkend voor Aldowa is de Semco-achtige bedrijfsorganisatie. Eigenaren Allard Droste, Jan Boom en Alwin Versluis: “Megatrots zijn we dat we genomineerd zijn voor deze prestigieuze prijs. Geweldig dat hard werken, geluk, teamwork en geloven in dromen ons hier brengt. Maar eigenlijk moeten onze medewerkers hier staan; want zij zijn de Rotterdamse handen die onze producten hier in Rotterdam maken. Zij horen op dit podium!

Tuinderij Vers (Brielle)
Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit. Zij leveren aan de groothandel, toonaangevende supermarkten en foodservices een ruim assortiment producten. Kwaliteit, innovatie, gezondheid, smaak en gemak voor de klant staan hoog in het vaandel. Eigenaren Edwin Noordermeer, Simone Varekamp en Rob Witmer: “We zijn heel trots op de waardering voor onze prestaties van een onafhankelijke jury. Afgelopen jaren werden gekenmerkt door pieken en dalen, maar steeds zetten we de schouders er weer onder. Alle lof voor onze medewerkers. We kunnen het, we weten wat we doen en we gaan ervoor!”

WeAreReasonable Peopele (Rotterdam)
WeAreReasonable People ontwikkelt innovatieve internettoepassingen en software prototypes in de vorm van apps, dashboards en robots. Samen met marktleiders en innovatieleiders werken zij aan uitdagingen als smart ports en smart cities. Bij WeAreReasonable People werken mensen uit 20 verschillende landen. Auke Ferwerda (eigenaar): “Het is geweldig om erkenning van je eigen stad te krijgen voor wat je doet. Dat maakt deelnemen aan deze prijs persoonlijker dan deelnemen aan welke prijs dan ook. Maar voor het halen van onze resultaten zijn onze medewerkers en hun expertise onontbeerlijk. We zijn trots dat ze er voor gekozen hebben met ons te werken.”

Aboutaleb ambassadeur

Sinds dit jaar is burgemeester Aboutaleb ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs en volgt daarmee de ontwikkelingen rond de ondernemersprijs op de voet. „Drie prachtige bedrijven die alle drie bijzonder zijn in hun eigen tak van sport en gedegen ondernemerschap laten zien. Hun verhalen zijn bijzonder en verdienen op 27 november het podium om andere ondernemers te inspireren.” De komende maand gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen. Stemmen op het bedrijf van uw keuze kan via de website http://www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).