Adverteren

De Nieuwspeper in combinatie met dagblad Metro

krantAltijd en overal het laatste nieuws uit Rotterdam
De Nieuwspeper is het nieuwe platform met pittig en inspirerend nieuws voor en door Rotterdammers. Dagelijks nieuws wordt via de site en de app gebracht, verdieping via de krant.

website1De site speelt in op de actualiteit van iedere dag. De app brengt niet alleen het nieuws, maar speelt ook in op de lokaliteit door vergunningen, 112 berichten en meldingen van nieuwe koopwoningen in jouw buurt te pushen. Voor de krant neem je als lezer de tijd. Niet alleen voor het achtergrondnieuws, maar ook voor berichten over lifestyle, cultuur, uitgaan, wonen, ondernemen en media.

telefoon1Communiceren via De Nieuwspeper
De Nieuwspeper richt zich op iedereen die zich verbonden voelt met Rotterdam. De tone of voice is positief waar het kan, maar kritisch waar het moet. De Nieuwspeper is trots op de stad en laat zien dat Rotterdam het op alle fronten waarmaakt. We maken Nieuwspeper als Rotterdam-katern bij dagblad METRO als een kwaliteitskrant: een cadeau voor elke Rotterdammer. Tevens wordt Nieuwspeper in geselecteerde gebieden huis-aan-huis verspreid en is de krant af te halen bij 75 afhaalpunten; een relevant bereik van 381.000 in Rotterdam en de regio.

De Nieuwspeper: dat mag wel in de krant
Actueel en uniek geschreven achtergrondverhalen, in beeld gebracht met professionele fotografie. De krant staat bomvol redactionele content en relevante thema’s. We maken De Nieuwspeper als een kwaliteitskrant: een cadeau voor elke Rotterdammer.

 

Advertentieverkoop
Wilt u meer informatie, of bent u benieuwd wat De Nieuwspeper voor u kan betekenen? Tonia en Carin staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus neem gerust vrijblijvend contact met ze op.

Tonia van Nieuwenhuijzen
06-49054783
e-mail

Carin Broere
06-10674128
e-mail

Reserveren en aanleveren
Deadline voor reservering krantenadvertentie: uiterlijk op vrijdag voor verschijning om 13.00 uur. Deadline voor aanleveren materiaal: uiterlijk op vrijdag voor verschijning om 16.00 uur. Stuur een mail naar adverteren@denieuwspeper.nl
en wij nemen contact met u op!